Ledige stillinger

Vi kan tilby en rekke ulike bemanningsløsninger innen mange forskjellige fagfelt med vår spesialiserte organisasjon.

Vi kan tilby en rekke ulike bemanningsløsninger innen mange fagfelt. Vi har som målsetning å kunne levere personell til hele klientens hierarki, om det skal være behov. Er du en av dem?

Det er ett steg mellom deg og muligheten for drømmejobben.
Vi har ledige stillinger innen de fleste fagområder og vi er behjelpelige med både midlertidige og faste stillinger innen ditt segment for å nå dine mål – Vi skal gjøre vårt for at du skal finne den rette jobben.

Du må ta kontakt, sende oss dine dokumenter, og du er i gang! Du kan også benytte vårt elektroniske registreringssystem ved å fylle ut skjema og trykk send, så tar vi kontakt med deg!

Nylige ledige stillinger

EMPTY api-answer: No JSON received - is the API down? Check the URL you use in the shortcode!
Skaff deg drømmejobben!
Hvordan kan du gjøre mer av det du liker? Og like bedre det du allerede gjør? Kan næringslivet bli bedre i hva de gjør?
Det er sjelden du hører noen snakke veldig engasjert om jobben sin, er det ikke? Det er nemlig helt normalt å mangle lidenskap for det man gjør. Men bør det være sånn? Mangel på entusiasme for det du gjør, påvirker produktivitet, kvalitet, engasjement, trivsel og miljø!

Selvsagt er det et privilegium å finne en jobb man elsker, men absolutt ingen umulighet. Men det å finne måter å bli mer fornøyd med den jobben man har, er minst like viktig. Ingen jobb er perfekt – tross alt.
Vi har ledige stillinger innen de fleste fagområder. Vi tilbyr både midlertidige og faste stillinger i Norges mest attraktive bedrifter. For å søke jobb hos oss må du sende inn dine dokumenter – kanskje finner du drømmejobben?
I hvilke land opererer dere i?
Vi opererer i det:
• Lokale markedet (Norway)
• Skanidnaviske markedet (EEA)
• Europeiske markedet (EU),

men vi satser primært på Skandinavia. Ta kontakt med oss hvis det er noe du synes er uklart.
Tips oss om gode kandidater!
Kjenner du noen som trenger en jobb? Eller noen som kunne tenke seg å bytte jobb? Tips oss! Vi har mange spennende stillinger hos attraktive oppdragsgivere og er stadig på jakt etter gode kandidater.
Jeg finner ikke en stilling som passer for meg. Hva gjør jeg?
Dersom det ikke er listet opp stillinger her, har vi stadig bruk for mer personell til å fylle allerede pågående prosjekter.

Ta kontakt! Vi bestreber oss på å være behjelpelige med å finne den jobben du ønsker deg. Første trinn er å sende oss dine dokumenter. Kanskje drømmejobben ikke er så langt unna likevel?
Hvor finner jeg de ledige stillingene?
Rett under her er det en liste med ledige stillinger. Finner du ikke en stilling som passer deg, ta kontakt. Vi hjelper så gjerne!


Kontakt oss
Takk, din informasjon har blitt sendt. Vi tar kontakt så snart som mulig.
Noe gikk galt. Forsøk på ny.