Rekruttering og utvelgelse

Vi finner kompetansen du trenger innen ulike fag- og lederroller.

Rekruttering og utvelgelse

Gjennom skreddersydde bemanningsløsninger og høyt servicenivå, opplever våre kunder at de sparer både tid og penger når de velger oss som samarbeidspartner i rekrutteringsprosessen.

Feilansettelser er dyrt. Vi gjennomfører derfor grundige intervjuer, referansesjekker, kontroll av vitnemål og attester, samt personlighets- og evnetester ved behov. Vi presenterer deg for et utvalg av velutdannede og erfarne kandidater, som vi har intervjuet og vurdert.
Dette gjør ansettelsesprosessen svært effektiv, og du slipper å kaste bort tiden din på uaktuelle kandidater.

Vi vurderer på forhånd kandidatens kunnskaper, erfaring, holdning og motivasjon, slik at du kun møter de som har den rette kompetansen og interessen for den spesifikke stillingen.

Eksepsjonell 100% rabatt løfte
Skulle noen vi leverer velge å forlate ditt selskap innenfor de første 13 ukene av tjenesten, vil vi levere hele rekrutteringsprosessen om igjen uten å endre service-nivået. Hvis vi mislykket i å finne en erstatning, vil vi refundere honoraret i sin helhet.

Svært få av våre leveranser har resultert i en tidlig avslutning eller at en kunde har besluttet å avslutte arbeidsforholdet. Hvis ansettelsesprosessen ikke går som planlagt, vil vi være behjelpelig slik at du lykkes.

Ring oss for å avtale et uforpliktende møte. Du kan også benytte vårt elektroniske registreringssystem ved å fylle ut skjema og trykk send, så tar vi kontakt med deg

Honorar løsninger

Vår formel
Vår formel for rekrutteringshonorar er helt gjennomsiktig og beregnes kun på grunnlønn. Vi belaster ingenting for vår tjeneste med mindre vi klarer å plassere noen med din bedrift.
Ny kunde - Introduksjonstilbud (12,5% rekrutteringshonorar)
Hvis du ønsker å dra nytte av vår 12,5% honorar - må du tillate oss å jobbe med din stilling i fem fulle arbeidsdager uten å bruke annet byrå. Etter fem fulle arbeidsdager, kan du hvis du anser det som hensiktsmessig, ta kontakt med andre selskaper og vårt honorar forblir 12,5% - det øker ikke og vi fortsetter å jobbe like hardt for å finne den personen du leter etter.
Ny kunde - Introduksjonstilbud (15% rekrutteringshonorar)
Hvis du har brukt et annet byrå eller ønsker å involvere et annet byrå – er vårt honorar 15%. Vi har gode resultater med å finne folk til ledige stillinger der andre byråer har problemer. Vi har en stor database med CV-er og et godt nettverk, som tillater oss å presentere de riktige personene til intervju der andre byråer har mislyktes. Enten det er ferdigheter eller erfaring du leter etter, eller du synes det er utfordrende og har ikke det rette verktøyet til å intervjue kandidatene - vi vil være i stand til å hjelpe.
Eksisterende kunder får også vår 12,5% honorar
Vårt nedsatte rekrutteringshonorar er for kunder som gir oss muligheten til å jobbe med stillingen i fem virkedager uten involvering av et annet rekrutteringsbyrå, rekrutteringsbransjen eller jobbportal.

Vennligst merk:
Du står fritt til å kontakte andre rekrutteringskonsulenter etter at fem dagers perioden er utløpt, hvis du føler det hensiktsmessig og vårt 12,5% nedsatte rekrutteringshonorar forblir den samme - det øker ikke til vårt standard gebyr.
Standard rekruttering honorar: 17,5% av grunnlønn
Vårt standard rekrutteringshonorar gjelder stillinger som jobbes i konkurranse med en annet rekrutteringsbyrå, rekrutteringsbransjen eller jobbportal.
Den siste utvei - Try & Hire.
For å være helt sikker på at du fant den rette medarbeideren, kan du også leie inn vedkommende i en avtalt periode. Med dette avverger du en del uforutsette problemstillinger i driften.

"Try & Hire" er en mulighet til å "bli kjent med hverandre" under innleie/prøveperioden før fast ansettelse i selskapet. Dette bidrar til at begge sider får teste farvannet og avgjøre i den avtalte tidsperioden om dette er en god match.

Rekrutteringshonoraret vil bli redusert med 2% for hver måned du leier inn personen, inntil du kommer til minimumshonoraret på 2,5% av resten av årlig grunnlønn. Normalt vil du oppnå minimumshonoraret etter seks måneders innleieperiode.

Kontakt oss


Takk, din informasjon har blitt sendt. Vi tar kontakt så snart som mulig.
Noe gikk galt. Forsøk på ny.